La millor manera de predir el futur és crear-lo

A ETIF t'oferim una àmplia varietat de formacions 100% subvencionades orientades al món laboral.

Tots els nostres cursos són presencials, en línia i amb Aula Virtual.

T'oferim formació professional i continua.

CATEGORÍAS DE CURSOS

Som punt d’informació del Servei d’Acreditació de Competències Professionals de la Generalitat de Catalunya.

La campanya del Govern de la Generalitat Si ets professional, fes-ho oficial té per objectiu permetre a les persones acreditar competències professionals adquirides per via de l’experiència laboral o de formació no reconeguda, i aconseguir així una certificació oficial de competències incloses en els títols de formació professional i en els certificats de professionalitat que s’ofereixen a Catalunya.

Aquest servei permetrà a les persones acreditar l’experiència laboral o formació no reconeguda i aconseguir una certificació oficial de les seves competències professionals.

El procediment d’acreditació

 • Fase 1. Assessorament. S’acompanya a la persona usuària per ajudar a identificar les competències professionals que ha adquirit mitjançant l’experiència laboral o la formació no reconeguda oficialment i recopilar la documentació necessària.
 • Fase 2. Demostració. Es comproven els coneixements adquirits a partir d’una entrevista, i si escau, mitjançant l’observació en el lloc de treball o una simulació pràctica.
 • Fase 3. Certificació. Es lliura la certificació oficial que reconeix les competències professionals i es proposa a la persona usuària un itinerari formatiu per tal de completar la seva formació.

Informa’t a la nostra escola.

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres sense compromís

93 66 55 875 o info@etif.es

Certificats de professionalitat

Som una empresa privada que portem més de 30 anys dedicant-nos a la formació ocupacional i contínua.
 • En els nostres cursos abastem tots els àmbits i sectors professionals i el nostre públic engloba tots els segments de població. Formem tant a particulars, com a empreses i organitzacions.
 • Els estudiants que acudeixen a la nostra escola són adolescents, adults, aturats, actius, etc. En definitiva totes les persona que desitgi créixer i ampliar el seu horitzó formatiu arriben a ETIF per a participar en els nostres cursos.
 • Cobrim totes les àrees formatives, des de les més genèriques fins a les més especialitzades. Des del bàsic fins al més tècnic.
 • Comptem amb un departament dedicat a la recerca, al desenvolupament i a l’aplicació de les noves tecnologies.
 • Treballem de manera activa en la creació de metodologies i eines per a la formació, tant presencial com virtual.
 • Realitzem estudis, sistemes telemàtics, formació a distància i sistemes de qualitat per a particulars i empreses.

Cursos subvencionats al 100%, presencials i online

Els cursos a distància resulten de gran utilitat. L’ús de les noves tecnologies al servei de l’educació, permet cada vegada més els centres d’estudis es decantin per aquesta modalitat educativa.
Amb els cursos a distància de ETIF podràs estudiar des de casa, mentre treballes, estudies o realitzes qualsevol altre tipus d’activitat que no et permeti acudir a classe.
Uneix-te a la filosofia e-learning de ETIF i fes créixer el teu currículum amb tots aquests cursos a distància. Organitza el teu temps de formació com desitgis, sense horaris fixos. Podràs accedir al contingut del curs sempre que vulguis, les 24 hores del dia, els 7 dies a la setmana.
L’e-learning és formació «just-*in-estafi», formació ocupacional i contínua on i quan la necessiti. L’aprenentatge mitjançant e-learning és extremadament efectiu, gràcies a que la persona usuària passa a ser el centre del procés d’aprenentatge, enfront del personal tutor o professorat en l’ensenyament tradicional.

  Pide información sin compromiso

  * Obligatorio

  Segueix-nos a Telegram!

  Y en otras redes para no perderte las últimas novedades de nuestros nuevos cursos

  sistema-nacional-de-garantia-juvenil