ETIF es ESPACIO TÉCNICO DE INNOVACIÓN Y FORMACIÓN

Anteriormente llamada BEST FORMACIÓN
 • Som una empresa privada que portem més de 30 anys dedicant-nos a la formació.
 • En els nostres cursos abastem tots els àmbits i sectors professionals i el nostre públic engloba tots els segments de població. Formem tant a particulars, com a empreses i organitzacions.
 • Els estudiants que acudeixen a la nostra escola són adolescents, adults, aturats, actius, etc. En definitiva totes les persona que desitgi créixer i ampliar el seu horitzó formatiu arriben a ETIF per a participar en els nostres cursos.
 • Cobrim totes les àrees formatives, des de les més genèriques fins a les més especialitzades. Des del bàsic fins al més tècnic.
 • Comptem amb un departament dedicat a la recerca, al desenvolupament i a l’aplicació de les noves tecnologies.
 • Treballem de manera activa en la creació de metodologies i eines per a la formació, tant presencial com virtual.
 • Realitzem estudis, sistemes telemàtics, formació a distància i sistemes de qualitat per a particulars i empreses.
WhatsApp Image 2021-09-23 at 12.48.00 (2)
WhatsApp Image 2021-09

¿Quiénes somos?

 • ETIF està format per un grup de professionals de la formació i la docència.
 • Els nostres professors compten amb àmplia experiència i estan acreditats per a les formacions que realitzen.
 • L’equip humà d’oficines de ETIF duu a terme les tasques de gestió comercial i la gestió administrativa dels cursos així com el tracte directe amb l’alumne. Si necessites algun tipus d’informació, cordialment t’ajudaran a triar el curs més adequat a les teves necessitats.
 • Comptem amb formació per a persones desocupades i per a persones en actiu 100% subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.
 • Informa’t dels certificats de professionalitat que pots obtenir amb nosaltres i així augmentaràs les teves opcions professionals.
 • El nostre objectiu és ajudar a persones i a empreses, formant, assessorant i facilitant un servei personalitzat per part dels nostres professionals.

COMPROMÍS

La creació d’una societat més justa. Que estigui qualificada i sigui equitativa.
Ajudem al creixement personal i professional de les persones.

MISIÓ

Per sobre de tot proporcionar als nostres alumnes les millors competències en una formació de qualitat. El nostre objectiu és que pugui incorporar-se al mercat de treball en condicions competitives.

Oferir-nos com a soci principal i estratègic en solucions de formació de RH. Amb la fi que les empreses siguin millors i més competitives.

VISIÓ

Ser l’acadèmia i el proveïdor de formació de referència. Aportem solucions d’alt valor agregat per a una educació de millor qualitat i amb igualtat de condicions.

OBJECTIUS

En primer lloc millorem i generem competències i aptituds. A més formem RH amb un alt nivell de competitivitat. Oferim a les empreses serveis i solucions adaptades a les seves necessitats. Proporcionem a les empreses els perfils més competitius.

Política de calidad de ETIF

 • En ETIF comptem amb un departament dedicat a la investigació i al desenvolupament. Per davant de tot es treballa en la creació de metodologies i eines per a la formació. contamos con un departamento dedicado a la investigación y al desarrollo. Por encima de todo se trabaja en la creación de metodologías y herramientas para la formación.
 • El director general de ETIF SL. amb la col·laboració i acord de l’equip directiu, va establir la següent política de qualitat:
 • Etif SL és una empresa dedicada a la formació on el nostre compromís és que els nostres clients aprofitin els coneixements adquirits per a la inserció laboral o millora de l’ocupació i que aquests ser adaptin a les seves necessitats a cada moment. Que siguin cursos amb una docència d’alta qualificació i amb grans coneixements en la matèria impartida.
 • Les habilitats del nostre personal i el seu coneixement de cursos són elements claus per a la millora dels nostres processos.
 • ETIF SL ha decidit implementar un sistema de gestió de qualitat concorde als requisits de la norma ISO 9001:2015. Després de valorar el context en el qual està immersa i les necessitats i expectatives dels seus principals grups d’interès (usuaris corrents) ha decidit que l’abast del seu sistema de qualitat sigui el següent:
 • “Procés seguit des que un usuari ve a consultar informació sobre l’escola (possibilitat, tarifes…) fins que aquest usuari finalment inscriu en el centre i realitza el curs.”
 • L’empresa ha decidit aplicar tots els requisits de la norma amb l’objectiu de proporcionar l’atenció i els serveis de la major qualitat que satisfacin plenament als seus clients.
 • D’altra banda, conscients de la importància d’oferir serveis amb la màxima qualitat, la nostra organització compleix rigorosament amb tots els requisits legals d’aplicació així com qualsevol altre requisit, legal o d’un altre tipus que li sigui aplicable.
 • L’objectiu a tots els que formem ETIF SL és que el nostre sistema de gestió de qualitat sigui una eina per a aconseguir, els millors resultats, que són la millora contínua dels nostres serveis i la satisfacció dels nostres clients.

Justo Marco –  Gerent d’Espacio Técnico de Innovación y Formación SL

INSTITUCIONS QUE CONFIEN

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Fundació Tripartida, CCOO, Ceprom, Xecc, entre altres, confien en ETIF. Per tant impartim cursos a diferents sectors de la població.

També som centre adherit al FCCI en els serveis de certificació de llengües estrangeres. Oferim el servei de certificació en el Marc europeu comú de referència (MECR) als nostres alumnes d’idiomes.

DOCENTS

Comptem amb un ampli equip de professors, tots ells amb formació universitària o titulacions específiques. Formadors altament qualificats, motivats, i compromesos amb el seu treball. Són capaços de flexibilitzar i adaptar l’ensenyament impartit a cada necessitat.

Els professors d’idiomes són persones natives i/o bilingües, amb certificació acreditativa. També tenen una àmplia experiència en el camp de la docència.

CENTRES

Comptem amb dos centres a Castelldefels (Barcelona), amb més de 1.500 m² distribuïts en 8 sales, adequades per a la impartició de matèries específiques com poden ser la formació en les àrees d’administració, informàtica, salut, estètica o perruqueria, entre moltes altres.

Els nostres centres són de fàcil accés amb transport públic i privat.